Evening Event With Hypergene!

FocusOn: India 2016 6:49 AM Events
img

Tar du snart examen? Ta chansen att komma på mingelkväll för KTH-studenter hos Hypergene - ett bolag inom beslutsstöd som så sent som i slutet av 2014 utsågs till årets Maratongasell av Dagens Industri. Priset kom strax efter att Computer Sweden utsett Hypergene till ett av Sveriges hetaste och mest innovativa teknikbolag. Kvällen inleds med en presentation, vilka medarbetare de söker och hur det är att arbeta i ett tillväxtbolag på en spännande marknad. Därefter får du höra om uppdrag som några av Hypergenes konsulter arbetar med. Kvällen avrundas med möjligheten att ställa frågor, träffa tidigare KTH-studenter som nu arbetar på Hypergene och förstås även gott att äta och dricka.

Hypergene utvecklar och levererar programvara för beslutsstöd. Produkten hjälper beslutsfattare att effektivisera styrningen av verksamheten genom avancerad analys och flexibla rapporteringsmöjligheter. Framgången bygger på att företaget har lyckats samla många av marknadens bästa konsulter och utvecklare.

Bland kunderna finns Viking Line, Göteborgs stad, TV4, Expressen, Lunds universitet och Stora Enso. Dessutom arbetar Hypergene med många av landets kommuner och myndigheter. Hypergene är drygt 100 anställda och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde och Kalmar.

Read more on Facebook or sign up here (only in Swedish)

Related Post